Προγραμματα Τεχνικου Σχεδιασμου

Ταχύρυθμα τμήματα για μαθήματα σχεδιαστικών προγραμμάτων.

Είναι γνωστό  πως τα  σχεδιαστικά προγράμματα έχουν γίνει πολύτιμο και απαραίτητο εργαλείο για όλα τα επαγγέλματα του τομέα κατασκευών . Τόσο οι  μηχανικοί  όσο και οι σχεδιαστές  σε μελετητικά και τεχνικά γραφεία, οι διακοσμητές  και οι αρχιτέκτονες, όλοι έχουν ανάγκη τη χρήση εξειδικευμένων σχεδιαστικών προγραμμάτων, προκειμένου να παραδώσουν σχέδια με ακρίβεια στην σχεδίαση, ταχύτητα στην δημιουργία και στην επεξεργασία , αλλά  και ομορφιά και στυλ στην εμφάνιση.

Τα σεμινάρια που προσφέρονται από τη ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  , καλύπτουν όλο το φάσμα των σύγχρονων απαιτήσεων στον τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα και αναφέρονται παρακάτω :

  1. AutoCAD 3D της ΑutoDesk ( 30ώρες)
  2. ArchiCAD της GraphiSoft ( 30ώρες)
  3. 3D Studio MAX της ΑutoDesk ( 30ώρες)
  4. Revit της AutoDesk ( 30ώρες)
  5. Sketch Up ( 30ώρες)
  6. G.I.S. (35 ώρες)

Πιο αναλυτικά :AUTOCAD

 

 

Η εκμάθηση του προγράμματος ΑUTOCAD για δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχέδιο, γίνεται ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια του κάθε επαγγελματία μηχανικού και αρχιτέκτονα. Τα μαθήματα δημιουργίας τεχνικών σχεδίων και επεξεργασίας εικονικών μοντέλων γίνονται από εξειδικευμένους καθηγητές με άρτια κατάρτιση και παράλληλη υλικοτεχνική στήριξη.

 

 

 

Η εφαρμογή ARCHICAD της Graphisoft είναι το σχεδιαστικό πακέτο που δίνει τη δυνατότητα της απευθείας σχεδίασης σε τρεις διαστάσεις, προσφέροντας άμεση εποπτεία σε όλες τις φάσεις της μελέτης. Με τη βοήθεια της εφαρμογής αυτής, αυτοματοποιείται μεγάλο μέρος της σχεδιαστικής διαδικασίας και αυξάνεται αισθητά η παραγωγικότητα.

ARCHICAD

 
 
 
 
Το 3D Studio Max, είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα γραφικών υπολογιστών 3D για δημιουργία 3D animations, μοντέλα, παιχνίδια και εικόνες.3D STUDIO MAX

 

 

Το Autodesk Revit είναι ένα λογισμικό μοντελοποίησης πληροφοριών κτιρίων για αρχιτέκτονες, αρχιτέκτονες τοπίου, μηχανικούς κατασκευών, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς μηχανικούς, σχεδιαστές και εργολάβους.
AUTODESK REVIT

 

 

Το Sketch Up είναι ένα πρόγραμμα υπολογιστών 3D μοντελοποίησης για σχεδίαση εφαρμογών όπως αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση, αρχιτεκτονική τοπίου, πολιτική και μηχανολογία, σχεδιασμός ταινιών και βιντεοπαιχνιδιών.


SKETCH UPG.I.S.

 

 

Το Σύστημα Γεωγραφικών Πληροφοριών που είναι γνωστό παγκοσμίως και ως G.I.S. Geographic Information Systems, είναι ένα ψηφιακό σύστημα διαχείρισης χωρικών δεδομένων σε χαρτογραφικό ή καρτεσιανό σύστημα συντεταγμένων. Σε πιο γενική μορφή, ένα G.I.S. είναι ένα εργαλείο “έξυπνου χάρτη”, που επιτρέπει στους χρήστες του να αποτυπώσουν σε ένα διαδραστικό χάρτη ότι δεδομένα χρειάζονται.