Προγραμματα Τεχνικου Σχεδιασμου

Σεμινάρια Σχεδιαστικών Προγραμμάτων

AUTOCAD

Η εκμάθηση του προγράμματος ΑUTOCAD για δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχέδιο, γίνεται ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια του κάθε επαγγελματία μηχανικού και αρχιτέκτονα. Τα μαθήματα δημιουργίας τεχνικών σχεδίων και επεξεργασίας εικονικών μοντέλων γίνονται από εξειδικευμένους καθηγητές με άρτια κατάρτιση και παράλληλη υλικοτεχνική στήριξη.

Η εφαρμογή ARCHICAD της Graphisoft είναι το σχεδιαστικό πακέτο που δίνει τη δυνατότητα της απευθείας σχεδίασης σε τρεις διαστάσεις, προσφέροντας άμεση εποπτεία σε όλες τις φάσεις της μελέτης. Με τη βοήθεια της εφαρμογής αυτής, αυτοματοποιείται μεγάλο μέρος της σχεδιαστικής διαδικασίας και αυξάνεται αισθητά η παραγωγικότητα.

ARCHICAD
G.I.S.

Το Σύστημα Γεωγραφικών Πληροφοριών που είναι γνωστό παγκοσμίως και ως G.I.S. Geographic Information Systems, είναι ένα ψηφιακό σύστημα διαχείρισης χωρικών δεδομένων σε χαρτογραφικό ή καρτεσιανό σύστημα συντεταγμένων. Σε πιο γενική μορφή, ένα G.I.S. είναι ένα εργαλείο “έξυπνου χάρτη”, που επιτρέπει στους χρήστες του να αποτυπώσουν σε ένα διαδραστικό χάρτη ότι δεδομένα χρειάζονται.