Οι καταρτιζόμενοι μαθαίνουν να κατανοούν τους μηχανισμούς που διέπουν τη λειτουργία του ξενοδοχειακού περιβάλλοντος, αναπτύσσουν οργανωτικές δεξιότητες και τρόπους σωστής εξυπηρέτησης των πελατών.
Τα καθήκοντα του τραπεζοκόμου είναι να αναλάβει τη διαχείριση, την οργάνωση και τη λειτουργία ενός εστιατορίου αποτελεσματικά. Επιλέγει τον κατάλογο των φαγητών και των ποτών και επιβλέπει το service και τις κρατήσεις.
ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Τα προγράμματα Διαχείρισης Ξενοδοχειακών μονάδων ERMIS WIN και FIDELIO γίνονται το απαραίτητο εργαλείο στα χέρια των εκπαιδευόμενων για την σωστή οργάνωση και διοίκηση των επιχειρήσεων.