Γραφιστικα Προγραμματα

Προγράμματα Δημιουργικού Σχεδιασμού

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ

    Η επεξεργασία εικόνας και φωτογραφίας είναι απαραίτητη σε πολλά επαγγέλματα και γίνεται με διάφορες εφαρμογές. Τα πιο δημοφιλή προγράμματα σε αυτόν τον τομέα είναι το Photoshop και το Corel Draw, που προσφέρουν πολλές δυνατότητες στους χρήστες με τα ιδιαίτερα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας για απόλυτα επαγγελματική απόδοση. Το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών επιτρέπει από το να διορθώσετε ψηφιακές φωτογραφίες μέχρι να δημιουργήσετε όμορφα κινούμενα γραφικά για το web.

Οι ιστοσελίδες με τις υπηρεσίες που παρέχουν, έχουν κατακλύσει την καθημερινότητά μας και έτσι οι εφαρμογές που οδηγούν στην κατασκευή τους, γίνονται χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των ενδιαφερόμενων. Γνωρίζοντας το περιβάλλον του Dreamweaver, του Joomla και του Flash, ανοίγει ένας νέος κόσμος διαδικτυακής κυριαρχίας για επαγγελματίες.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
3D ANIMATION

Το animation είναι μια από τις γρηγορότερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κόσμο. Ο ενδιαφερόμενος εκπαιδεύεται στις βασικές τεχνικές δημιουργίας τρισδιάστατης κίνησης με ηλεκτρονικό υπολογιστή και στην κατασκευή σύντομων ταινιών κινούμενων σχεδίων. Η εξειδικευμένη γνώση χειρισμού των 3D εφαρμογών γίνεται ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους τους ενδιαφερόμενους.